Κέικ με επιδόρπιο γιαουρτιού βερίκοκου

Υλικά
125γρ. επιδόρπιο γιαουρτιού βερίκοκου Teddy
3 αυγά
250γρ. ζάχαρη
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
250 γρ. αλεύρι,
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
200γρ. κατεψυγμένες φράουλες

Εκτέλεση
Σε ένα μίξερ χτυπάμε τα 3 αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το επιδόρπιο γιαούρτι βερίκοκου Teddy. Συνεχίζουμε να χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ. Έπειτα ανακατεύουμε 220γρ αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και το προσθέσουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Δεν το χτυπάμε πολύ ώρα, απλά να πάρει μόνο 1- 2 βόλτες. Τέλος, προσθέτουμε τις κατεψυγμένες φράουλες. Από πάνω άμα θέλουμε βάζουμε μαύρη ζάχαρη και το ψήνουμε σε αέρα στους 160οC για 20 λεπτά περίπου σε προθερμασμένο φούρνο.

Σερβίρουμε με άχνη ζάχαρη και φρέσκα βερίκοκο


 
 



greek genuine yogurt giaoyrti yaourti