Cheese Cake με επιδόρπιο γιαουρτιού φράουλα

Υλικά
300γρ. τυρί κρέμα
300γρ. του τσαγιού επιδόρπιο γιαουρτιού φράουλα Teddy
1 κουτί μπισκότα τύπου digestive
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
3 κ.σ. άχνη ζάχαρη
ξύσμα ενός λεμονιού
1 βανίλια
1 μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε. Έπειτα τα στρώνουμε στον πάτο μιας ταρτιέρας. Τα πατάμε καλά με ένα κουτάλι να γίνουν μια σφιχτή, συμπαγής μάζα, τα ψήνουμε για 5 λεπτά στο φούρνο στους 180οC και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα με το επιδόρπιο γιαουρτιού φράουλα Teddy, το ξύσμα λεμονιού, τη βανίλια και τη ζάχαρη. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στη βάση και βάζουμε το cheese cake στο ψυγείο να σφίξει για μερικές ώρες κι έπειτα τοποθετούμε τη μαρμελάδα.


 



greek genuine yogurt giaoyrti yaourti