Μους σοκολάτα με γιαούρτι
Υλικά150 γρ. γιαούρτι φυσικό της Teddy
100 ml φρέσκο γάλα πλήρες
1 κ.γ. κακάο
2 κ.γ. μέλι
250 γρ. μαύρη σοκολάτα σε κομμάτια
100 γρ. κρέμα γάλακτος
50 γρ. άχνη ζάχαρη
βανίλιας
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε το γάλα με το κακάο και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση ανακατεύοντας συνεχώς.
Απομακρύνουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το μέλι, το γιαούρτι και τη σοκολάτα. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα και στη συνέχεια αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα με την άχνη ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να γίνει μια ελαφριά σαντιγί.
Έπειτα αδειάζουμε το μείγμα σοκολάτας σιγά σιγά, διπλώνοντάς το, μέχρι να το μείγμα να γίνει ομοιογενές.
Μοιράζουμε το μείγμα σε μικρά μπολ και ψύχουμε για τουλάχιστον 3 ώρες πριν σερβίρουμε.








