Pancakes με επιδόρπιο γιαουρτιού μπανάνα
Υλικά1 φλ. του τσαγιού επιδόρπιο γιαουρτιού μπανάνα Teddy
1 φλ. του τσαγιού αλεύρι Γ.Ο.Χ.
1 κ. γ. μαγειρική σόδα
1/4 κ. γ. αλάτι
2 κ. σ. ζάχαρη
1 μπανάνα λιωμένη
1 κ. σ. σπορέλαιο
1 αβγό
1/2 κ. γ. Βανίλια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη σόδα, το αλάτι και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τη λιωμένη μπανάνα, το επιδόρπιο γιαουρτιού μπανάνα Teddy, το σπορέλαιο, το αβγό και τη βανίλια, και ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε μέσα 2 κουταλιές από το μείγμα μας (ή όσο θέλουμε, ανάλογα με το επιθυμητό μέγεθος). Καλό θα είναι το τηγάνι μας να έχει ήδη ζεσταθεί και μετά, μόλις βάλουμε τη ζύμη μας μέσα, να χαμηλώσουμε τη φωτιά, να είναι μέτρια προς το χαμηλό. Αφήνουμε μέχρι να σχηματιστούν φουσκάλες στη ζύμη μας. Μόλις γίνει αυτό, ψήνουμε και από την άλλη μεριά.
Σερβίρουμε με μέλι ή σιρόπι αγαύη και φρέσκες μπανάνες








